Άρθρο Localit Απρίλιος 07, 2021

Υγειονομικό υλικό στα καταστήματα Π. Φαλήρου, διένειμαν Γ. Φωστηρόπουλος και Γ. Χατζηθεοδοσίου

Υγειονομικό και ενημερωτικό υλικό σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου του Παλαιού Φαλήρου, διένειμαν σήμερα ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, στο πλαίσιο σχετικής δράσης του Ε.Ε.Α. (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών).

Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την επαναλειτουργία της αγοράς και ήταν μια ουσιαστική αλλά και συμβολική πρωτοβουλία στήριξης του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου αλλά και ένα μήνυμα στους καταναλωτές να εμπιστεύονται τα καταστήματα της πόλης , τα οποία τηρούν αυστηρά τα μέτρα και τα πρωτόκολλα προστασίας κατά του COVID-19.

Τόσο ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. όσο και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου εκτός από την διανομή υγειονομικού υλικού – μάσκες, αντισηπτικά & ενημερωτικά φυλλάδια – είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες αλλά και καταναλωτές σχετικά με τα προβλήματα επαναλειτουργίας της αγοράς αλλά και να ανταλλάξουν  διαπιστώσεις για την καλύτερη και ασφαλέστερη λειτουργία των καταστημάτων.

«Το αμέριστο ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και κανονισμών από τους καταστηματάρχες αλλά και τους πολίτες», τόνισε ο Γ. Φωστηρόπουλος υποδεχόμενος τον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Αναφέρθηκε επίσης «στα μέτρα στήριξης που έχουν ληφθεί από τον Δήμο για τους επαγγελματίες της πόλης και παρακίνησε τους καταναλωτές να στηρίξουν τα καταστήματα της γειτονιάς, βοηθώντας έτσι στην διατήρηση των θέσεων εργασίας στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε».

Από πλευράς  Ε.Ε.Α. παρόντες ήταν και οι Αντιπρόεδροι  Νίκος Γρέντζελος , Νίκος  Κογιουμτζής & Ηλίας Μάνδρος ενώ τον Εμπορικό Σύλλογο του Παλαιού Φαλήρου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος  Εδμόνδος Κασιμάτης και ο Ταμίας Πέτρος Ευθυμίου

Κατηγοριες

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ Απρίλιος 17, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Αθήνα: Επιχείρηση καθαριότητας στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, στην Κυψέλη

Συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού της πλατείας Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη, και των γύρω δρόμων έγινε τα…

Διαδρομές ... Απρίλιος 17, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Ο σχεδιασμός του Δήμου Θάσου για την τουριστική προβολή του νησιού

Στην ανάδειξη της ελληνικής φιλοξενίας, συμβάλει καθοριστικά ο Δήμος Θάσου. Όπως επισημαίνει  η  προώθηση και…

Ρεπορτάζ Απρίλιος 17, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Ελεύθερη είσοδος την Κυριακή 18 Απριλίου  στους αρχαιολογικούς χώρους

Με ελεύθερη είσοδο στους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους (που λόγω πανδημίας είναι οι μόνοι χώροι πολιτισμού…