Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021
Η ΚΕΔΕ
PRODESA, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΕΝΕΡΓ. ΑΠΟΔΟΣΗΣ
Συνεδριακές Διασκέψεις
18 Σεπτεμβρίου, 2020

Δήμος Δράμας: Διανομή ειδών ΤΕΒΑ/FEAD 2020

Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 θα ξεκινήσει η διανομή ειδών του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD» (είδη 2018 – 2019) για όλη την Κοινωνική Σύμπραξη “Αλληλεγγύη στην ΠΕ Δράμας”.  Στον Δήμο Δράμας η διανομή θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 και θα διαρκέσει έως και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020.

Τα είδη τα οποία θα διανεμηθούν,  σε ποσότητα ανάλογη με την οικογενειακή κατάσταση της κάθε ωφελούμενης μονάδας είναι τα εξής: Κρέας Μοσχάρι (συσκευασία 1kg), Κρέας Χοιρινό (συσκευασία 1kg), Φέτα ΠΟΠ (συσκευασία 500gr), Κοτόπουλο (νωπό – ολόκληρο 1,5kg – 2kg) και Ελαιόλαδο (έξτρα παρθένο 1L).

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν για το ραντεβού τους με SMS για την ακριβή ημέρα και ώρα που θα παραλάβουν τα εν λόγω προϊόντα από το Γήπεδο Κραχτίδη, στη Δράμα.

Απαραίτητη η εγκεκριμένη αίτηση του ΚΕΑ ή το ΑΜΚΑ  σε έντυπη μορφή (πχ. Βιβλιάριο υγείας) και η αστυνομική ταυτότητα. Σας ενημερώνουμε ότι η διανομή θα πραγματοποιηθεί με την ηλεκτρονική υπογραφή κάθε ωφελούμενου. Για την αποφυγή συνωστισμού λόγω COVID-19 και την διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε ΟΛΟΙ να προσέρχονται σύμφωνα με την ενημέρωση που θα λάβουν, να διαθέτουν μάσκες, τροχήλατο καροτσάκι είτε μέσο για την μεταφορά των προϊόντων (ειδικά για τους πολυμελείς).

Επιτρέπεται να παραλάβει οποιοδήποτε μέλος που αναγράφεται στην αίτηση του ωφελούμενου με ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο)  απαιτείται εξουσιοδότηση και  φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελούμενου και επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.

Με υψηλό αίσθημα ατομικής ευθύνης και αλληλοσεβασμού για την προστασία της υγείας όλων μας, παίρνουμε τα μέτρα προφύλαξης και παραμένουμε ασφαλείς.

Κατηγορίες

Σχετικες Αναρτησεις

Δήμος Δράμας 14 Σεπτεμβρίου, 2020
Δράμα: Ενημερωτικό σεμινάριο για μέτρα προστασίας από το κορονοϊό στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Ενημερωτικό εκπαιδευτικό σεμινάριο του προσωπικού και των εθελοντών του Φεστιβάλ Δράμας   αναφορικά με τα μέτρα προστασίας…

Διαβάστε Περισσότερα
Δήμος Δράμας 21 Αυγούστου, 2020
Δήμος Δράμας: Παράταση υποβολής αιτήσεων Κοινωνικών Φροντιστηρίων Δήμου

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 η υποβολή αιτήσεων, για ένταξη στο πρόγραμμα Κοινωνικά Φροντιστήρια/Υποστηρικτική Διδασκαλία, εξ…

Διαβάστε Περισσότερα
Δήμος Δράμας 17 Αυγούστου, 2020
Δήμος Δράμας: Το Dramaica μεταφέρεται το Σεπτέμβριο

Το Dramaica δεν ακυρώνεται. Μεταφέρεται το Σεπτέμβριο. Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου…

Διαβάστε Περισσότερα