Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021
Η ΚΕΔΕ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ PRODESA
Άρθρο Localit 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ηράκλειο: “Καστρινό Καρναβάλι” με χρώματα και στολίδια αλλά χωρίς καρναβαλιστές

Η πανδημία COVID-19 και τα μέτρα προστασίας εξακολουθούν να μην αφήνουν περιθώρια έτσι ώστε το «Καστρινό Καρναβάλι» να σκορπίσει χρώμα και μελωδία στην καθημερινότητα των Ηρακλειωτών,  ωστόσο η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και ο Δήμος Ηρακλείου θα φροντίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες η πόλη να στολιστεί, να γεμίσει χρώμα προκειμένου οι πολίτες να πάρουν …μία γεύση γιορτής!

Έτσι εντυπωσιακά πολύχρωμα στολίδια θα στηθούν στους κεντρικούς πεζόδρομους καθώς και στις μεγάλες πλατείες της πόλης, φώτα και λάμψη γιορτής θα δώσουν την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να τιμήσουν μεν το «Καστρινό Καρναβάλι» αλλά χωρίς συνωστισμό και κίνδυνο για την υγεία τους, με την υπόσχεση ότι το 2022 θα επιστρέψει δυναμικά για να σκορπίσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Το Τριώδιο, που ξεκίνησε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, θα δώσει την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν όμορφες εικόνες και διάκοσμο εμπνευσμένο από το Καρναβάλι της Βενετίας με εντυπωσιακές μάσκες και κοστούμια αλλά χωρίς μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα δρόμου, εκδηλώσεις και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Η πανδημία απαιτεί μέτρα, προστασία και ασφάλεια προκειμένου η επόμενη χρονιά να βρει όλους τους πολίτες υγιείς.

Κατηγορίες

Ετικέτες

Σχετικες Αναρτησεις

Ενδιαφέρουν 27 Φεβρουαρίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Άλιμος: Παρεμβάσεις αναβάθμισης στα σχολεία και τον εξοπλισμό τους από τον Δήμο

Ο Δήμος Αλίμου, αξιοποιώντας τον χρόνο κατά τον οποίο μένουν κλειστά τα σχολεία, φροντίζει και…

Ενδιαφέρουν 27 Φεβρουαρίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Εθελοντικές αιμοδοσίες στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Τις πρώτες εθελοντικές αιμοδοσίες για το 2021, ανακοινώνει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, συνεχίζοντας το καθημερινό κοινωνικό…

Ενδιαφέρουν 26 Φεβρουαρίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Δημιουργία video για την τουριστική προβολή του Δήμου Αν. Σάμου

Βίντεο για την τουριστική προβολή της περιοχής, δημιούργησε  ο Δήμος Ανατολικής Σάμου. Ενημερώνοντας για την…