Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2021
Η ΚΕΔΕ
11 Νοεμβρίου, 2020

Η ΚΕΔΕ καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Δ. Παπαστεργίου: Υψώνουμε τείχος ανάσχεσης σε κάθε μορφή βίας και τραμπουκισμού, που δεν έχουν θέση στο θεσμό της Αυτοδιοίκησης.

 

Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας καταδικάζει απερίφραστα την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης – Πεύκης κι εκφράζει την αλληλεγγύη της στο Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη.

Αυτές οι πρακτικές μας γυρνούν ως κοινωνία πολλά χρόνια πίσω και δεν εκφράζουν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, που αναγνωρίζει στο θεσμό της αυτοδιοίκησης το σημαντικό έργο και προσφορά, προς όφελος των τοπικών μας κοινωνιών.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, οι Δήμοι όλης της χώρας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις του covid-19.

Η καθημερινή προσπάθεια των αιρετών εκπροσώπων και των εργαζομένων μας να κρατήσουμε τους Δήμους μας ανοικτούς, τις πόλεις μας λειτουργικές και να στηρίξουμε τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας , είναι διαρκής και δεν πρόκειται να ανασταλεί από αυτούς που επιλέγουν τη βία ως μορφή προώθησης των απόψεων τους.

Η ΚΕΔΕ εκφράζει την αμέριστη στήριξη στο Δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, τα αιρετά μέλη της Δημοτικής Αρχής και τους εργαζόμενους του Δήμου και δηλώνει απερίφραστα πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει τους δικούς της δημοκρατικούς μηχανισμούς,  για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος. Δεν γίνονται ανεκτές οι εκφοβιστικές πρακτικές από οποιονδήποτε, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε κάθε τοπική κοινωνία.

Κατηγορίες

Σχετικες Αναρτησεις

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 14 Ιανουαρίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Με σύμμαχο το Υπουργείο Εσωτερικών προχωράμε για τις τομές που χρειάζεται η νέα σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 13 Ιανουαρίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Δημήτρης Παπαστεργίου: Τα προβλήματα των πολιτών δεν περιμένουν Κύκλος επαφών με τη νέα ηγεσία του Υπ. Εσωτερικών για ενημέρωση και προώθηση σχετικών διαδικασιών

Μέσω τηλεδιάσκεψης συνεδρίασε σήμερα, Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021, η Εκτελεστική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων…

Covid-19 ... 22 Δεκεμβρίου, 2020
Διαβάστε Περισσότερα
Δ. Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ: Η ΚΕΔΕ βρίσκεται στο πλευρό των Δήμων Ελευσίνας και Κοζάνης που δοκιμάζονται σκληρά από την πανδημία.

Oι Δήμοι όλης της χώρας, από την αρχή της πανδημίας πριν από περίπου δέκα μήνες,…