Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021
Η ΚΕΔΕ
ΣΥΝΕΔΡΙΟ PRODESA
Άρθρο Localit 23 Φεβρουαρίου, 2021

Δήμος Ελασσόνας: Ειδική διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά

Ειδική διανομή σε 120 οικογένειες με ανήλικα παιδιά, θα πραγματοποιήσει την  Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Η διανομή  θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ελασσόνας από τις 10.00  μέχρι 14.00  και η ενημέρωση των ωφελουμένων θα γίνει με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: Αλεύρι Σίτου, Γάλα Μακράς Διάρκειας, Ελαιόλαδο, Ζυμαρικά, Μαρμελάδα, Μέλι Ανθέων, Πραλίνα Φουντουκιού, Οδοντόβουρτα, Καθαριστικό Υγρό Γενικής Χρήσης και Σκόνη για πλύσιμο Ρούχων.

Ειδικά για τις οικογένειες με τέκνα έως 2 ετών θα διανεμηθούν συμπληρωματικά Γάλα Εβαπορέ, Κρέμα Δημητριακών και Κρέμα Ριζάλευρο.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, μέσω εκπροσώπου με εξουσιοδότηση.

Λόγω της πανδημίας Covid-19 οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ώρα που θα τους υποδεχθεί για την αποφυγή συνωστισμού, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα του ΚΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη διευκόλυνση ωφελουμένων με προβλήματα μετακίνησης, οι δικαιούχοι μπορούν να καλέσουν το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Κοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων  Καρκαβανίδου – Σκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα 2493025440 και 6945591722.

 

 

Κατηγορίες

Ετικέτες

Σχετικες Αναρτησεις

Ρεπορτάζ 07 Μαρτίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Μεταφορά πολιτών με προβλήματα μετακίνησης στα κέντρα εμβολιασμού από το Δήμο Περιστερίου

Για τη μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικών πολιτών, προς και από…

Ρεπορτάζ 07 Μαρτίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Λάρισα: Σε εξέλιξη η προετοιμασία υποδομών για τους σεισμόπληκτους της περιοχής

Για την προσωρινή στέγαση των πληγέντων κατοίκων από τον σεισμό στις περιοχές της Ελασσόνας και…

Ρεπορτάζ 07 Μαρτίου, 2021
Διαβάστε Περισσότερα
Αφιερωμένο στη γυναίκα το ραντεβού με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Το ραντεβού της επόμενης Τετάρτης 10 Μαρτίου στις 18:00, είναι αφιερωμένο στη γυναίκα. Με αφορμή…