Άρθρο Localit 29 Απριλίου, 2021

Χανιά: Νέες μελέτες για Ενετικό Λιμάνι, Νέα Χώρα, Κουμ Καπί και Αγία Κυριακή

Στο πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” εντάχθηκε το σύνολο των προτάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων (Δ. Λ. Τ. X.), που αφορούν μελέτες για έργα “Λιμενικών Εγκαταστάσεων και Επέκτασης, Βελτίωσης και Συντήρησης Υφιστάμενων Λιμενικών Υποδομών”,  συνολικού προϋπολογισμού ύψους 214.901,51 €.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Χανίων, η ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος II”, αφορά στην Πράξη “Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων”, με φορέα υλοποίησης το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Η έγκριση στο πρόγραμμα περιλαμβάνει τις μελέτες Συντήρησης και Προστασίας του Ενετικού Λιμένα Χανίων, καθώς και τις μελέτες Λιμενικών Υποδομών Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων στη Νέα Χώρα, στον Ενετικό Λιμένα, στο Κουμ Καπί και την Αγία Κυριακή.

“Με την ένταξη όλων των προτάσεων του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, μέσω στοχευμένων παρεμβάσεων, γίνεται η αρχή για την συνολική αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου του Δήμου μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.X., Μανώλης Κοτσιφάκης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δια ζώσης επαναλειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ν. Σμύρνης

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο επαναλειτουργεί με διά ζώσης μαθήματα στους εγγεγραμμένους μαθητές της πόλης , για…

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέοι βατήρες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας

Νέοι σύγχρονοι βατήρες τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας. Από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου συνεχίζονται…

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιωάννινα: Δήμος και ΚΕΚ ΟΑΕΔ συμπράττουν για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών

Στην υλοποίηση δύο ολοκληρωμένων προγραμμάτων για την κατάρτιση στην καλλιέργεια αρωματικών φυτών και φαρμακευτικών βοτάνων…